Участници

Building Innovation Forum 2021
13 Октомври, Sofia Event Center

Любомир Стоянов

управител, Интеза

Любомир Стоянов е основател и главен изпълнителен директор на Интеза. Той създава компанията през 1992 г. в София, а през 2000 г. създава и Интеза-Сърбия в Белград. През 2003 г. започва да изгражда партньорства с едни от най-добрите производители на продукти клас High Security в света – ABLOY Финландия, Mul-T-Lock Израел и KESO Швейцария – и така първите High Security продукти навлизат в България. 

Интеза изгражда системата за сигурност на първия небостъргач в България – „Капитал Форт“, състояща се от Master Key система, електромеханични брави, автомати за врати, оборудване и обков за врати. Интеза разработва и системите за сигурност на хотели като Hyatt Regency Sofia, на Българската народна банка и много търговски банки, на всички телекоми, на големите вериги хипермаркети, на централата на HP (Hewlett-Packard), на производствени и логистични комплекси като Jysk и обекти в „Индустриален парк София-Божурище“, и на посолства в България с високи изисквания за сигурност. 

Ръководството и екипът на Интеза съчетават силен предприемачески дух, иновативно мислене и “ноу-хау” в разработването на комплексни, професионални решения за сигурност. Дългогодишните ни партньорства с установени производители, и постоянното търсене на нови решения носят добавена стойност на бизнеса ни.